Spoštovani starši,

v tednu od 11. 1. do 15. 1. 2021 bo za starše, ki morajo delati, delovanje vrtca organizirano v minimalnem obsegu. Dežurno varstvo otrok bo zagotovljeno za otroke, katerih starši (v primeru enostarševske družine skrbnik otroka) so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

V Vrtcu pri Osnovni šoli Dekani bo odprta (dežurna) enota Dekani.

Starši lahko pripeljete otroka v vrtec LE ob predhodni prijavi. Prijavo oddate do PETKA, 8. 1. 2021, do 14. ure, preko spletnega obrazca na spletni strani Vrtca Koper (tudi za nujno varstvo v enoti Dekani).

Otrok, ki že obiskujejo nujno varstvo ni potrebno ponovno prijavljati. V primeru, da pride do sprememb pri obiskovanju dežurne enote vrtca , nam to prosim sporočite na e-naslov janja.sopic@os-dekani.si. V kolikor se bo med tednom pojavila nujna potreba po dežurnem varstvu, nas lahko prav tako kontaktirate na zgornji e-naslov.

Ob prihodu v vrtec (ali najkasneje prvi dan ob odhodu otroka iz vrtca) morajo starši strokovni delavki predložiti Potrdilo delodajalca za oba starša.

V vrtec bomo sprejeli le popolnoma zdrave otroke. Ob prihodu v vrtec boste izpolnili Izjavo staršev o zdravstvenem stanju otroka (izjavo lahko že izpolnjeno prinesete s seboj). Otrok naj ima s seboj copate in rezervna oblačila, mlajši otroci pa tudi plenice. Otrokove stvari shranite v vrečki (nahrbtniku) z imenom.

Protokol vstopanja v območje vrtca:

  • Starši lahko vstopate v območje vrtca LE ZDRAVI in z ZAŠČITNO MASKO.
  • Ob vstopu v zgradbo vrtca si morate RAZKUŽITI ROKE. 
  • Držite se navedenih ur prihoda otroka v vrtec in odhoda domov.
  • Otroka naj v vrtec pripelje in iz vrtca odpelje ena odrasla oseba iz istega gospodinjstva.
  • Stavbo zapustite v čim krajšem času, po najkrajši možni poti in se ne zadržujte v garderobi in na hodnikih vrtca.

Lep pozdrav.